Δε γαμιέται…επαναστατώ αύριο!!!

(Το κείμενο αυτό θα αυτοκαταστραφεί γιατί είναι παράνομο…)

…Ήσουν μέχρι τώρα ένα γαμάτο τυπάκι το οποίο έψαχνε ελεύθερα να βρει τα ‘best’ νέα στο internet και τα έστελνες απλόχερα μέσω μιάς σελίδας που είχες ή έστω με τον παραδοσιακό τρόπο των mails?? Ήσουν απ’αυτούς τους ‘τρελούς’ που παρακολουθούσες τι συναυλίες ανακοινώνονται, ή νέες δισκογραφικές δουλειές καλλιτεχνών και κατ’ευθείαν ενημέρωνες ή ανέβαζες με torrents τις δουλειές τους για να το μάθει ο κόσμος και να τα διακινήσεις ελεύθερα σε όλους?? Είχες γενικά μια ασχολία στο internet που γούσταρες πολύ και ίσως μέσα στη μιζέρια της καθημερινότητας σου φαινόταν απ’τις στιγμές που ένιωθες ελεύθερος να κάνεις ότι θες??

Από εδώ και πέρα φίλε-ήρωα θεωρείσαι ένα παράνομο απόβρασμα που βοηθάει την ανάπτυξη του χάους στο διαδίκτυο και που δεν σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα με αποτέλεσμα να φιλακίζεσαι ή να πληρώσεις μερικές χιλιάδες ευρώ με σκοπό να ‘πάρεις το μάθημά σου για να μην ξαναγίνει’..Ποιός είσαι εσύ ρε που ανακυκλώνεις ιδέες,απόψεις,ανακαλύψεις-εφευρέσεις,λόγια ή απλές σκέψεις τρίτων, χωρίς να ζητήσεις άδεια και να πληρώσεις το αντίτιμο?

Ήρθε λοιπόν το ACTA να σε βάλει λίγο στη θέση σου.Να σε τρομοκρατήσει και να σου υπενθυμίσει ότι ζεις σε έναν ελεύθερο κόσμο όπου η ελευθερία είναι μία γενική αντίληψη που ορίζεται από άλλους..Ότι η τρομοκρατία (το βασικό συναίσθημα που διακατέχει τον κόσμο) έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν θα αφήσουν τίποτα που να μην ελέγχεται, πόσο μάλλον εσένα που με το internet είχες μέχρι πρότινος πολύ δύναμη (άλλο αν την εκμεταλλευόσουν στο έπακρο μπαίνοντας καθημερινά στο facebook) και ήσουν μια απειλή που έπρεπε να φιμωθεί με οποιοδήποτε κόστος.

Από εδώ και πέρα λοιπόν φίλε,σύντροφε και γείτονα θα ελέγχεσαι πλήρως εσύ και τα μέλη της οικογένειας σου,ο ευρύτερος στενός σου κύκλος και σιγά σιγά θα μπουν στο ίδιο σου το σπίτι και θα παρακολουθείται με την πρόφαση οτι πρέπει να παταχθεί η τρομοκρατία,πρέπει να βρεθούν οι μπαχαλάκιδες ,πρέπει να σιγήσουν οι διαφορετικές φωνές που ίσως ξεσηκώσουν τον κόσμο (αφού δεν έγινε αυτό μέχρι τώρα δεν νομίζω οτι θα αφυπνιστεί ποτέ),πρέπει να μάθεις να ζεις με κανόνες που σου υποβάλλονται και να το βουλώνεις!! Και όταν γίνεις το πρόβατο (άστοχη σύγκριση) που πρέπει και θέλουν να σε κάνουν,θα σταματήσεις να αναζητάς ελευθερίες,ιδανικά και τρόπους να τα πετύχεις και θα έχεις συμμορφωθεί ότι »έτσι είναι τα πράγματα και δεν αλλάζουν»..Και θα βλέπεις ο,τι αυτοί θα θέλουν και θα μαθαίνεις ο,τι αυτοί θα αφήνουν και η μόνη σου τότε διέξοδος θα είναι η τηλεόραση (!!). Αν ακόμα συνεχίσεις να πιστεύεις στην αλλαγή που σου επιβάλλει η συνείδηση σου, δεν θα το λες μήπως και τιμωρηθείς.

Σίγουρα όμως τότε,θα μετανιώνεις γιατί δεν έκανες κάτι να το αλλάξεις όταν μπορούσες ή γιατί έβλεπες την μπόρα να έρχεται και έλεγες δε γαμιέται ας πάω για ένα καφέ και επαναστατώ αύριο..

…   Περαστικά σου, και να θυμάσαι ότι οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν   …

Παρακάτω παραθέτω βιντεάκι που αξίζει να δούμε :

This entry was posted in Ελλάδα, Ζωή, Κόσμος, Κινήματα - Ακτιβισμός, Πολιτισμός and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s