Νέα από Κάλεσμα Αποκέντρωσης Ομάδας Νέων!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΕΝΤΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ 2

Έπειτα από τη χθεσινή αναφορά μας σχετικά με το κίνημα που αναπτύσσετε καθημερινά για αποκέντρωση ομάδας νέων με σκοπό την βελτίωση του βιωτικού μας επιπέδου σε άλλη περιοχή θέλουμε να ενημερώσουμε οτι τελικά είμαστε πιο πολύ απ’οτι περιμέναμε..

Τα γεγονότα τρέχουν και χτες από δυο μόνο αναρτήσεις σε ινδυ και adiabastoi.wordpress.com τα οποία και ευχαριστούμε, δεχτήκαμε mails ακόμα και » πότε ξεκινάμε» ή οτι »έχω γνώσεις οικοδομείς μπορώ να βοηθήσω?» Παιδιά,δηλωμένοι ενδιαφερόμενοι με το κίνημα είμαστε καμιά 30αριά άτομα,δεν είναι εφικτό να πάρουμε μόνοι μας αποφάσεις…Πολύ πιθανό να υπάρξουν διάφορα μέτωπα και όχι μόνο ένα.

Οπότε για ενημερώσεις και συναφή επικοινωνίες  ή πληροφορίες στείλτε mail στο katharis80@hotmail.com μόνο, λόγω ιού στο mail που δώσαμε χτες..

Έχουν προταθεί πολλά μέρη και κοντά και μακριά από την τσιμεντούπολη με αναφορές σε σπίτια ακατοίκητα ή με γνωριμίες ώστε να ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες στην αρχή αλλά αν δεν βρεθούμε όλοι μαζί είναι ανέφικτο να πάρει την απόφαση μια μερίδα από μας..

Ξεκαθαρίζουμε οτι στόχος αυτού του κινήματος είναι καθαρά η αλλαγή περιβάλλοντος σε περιοχή βιώσιμη όπου θα λειτουργεί στα όρια της αυτοοργάνωσης,αυτονομίας και αλληλεγγύης…είτε κάποιος έχει γνώσεις σε κάτι είτε όχι είναι εξίσου σημαντική μονάδα για όλους και θα συμβάλλει το ίδιο στις αποφάσεις…

Μέσα στο Μάρτη λοιπόν,πρώτη μάζωξη όλων μας..όσοι θέλουν πολύ,όσοι θέλουν λίγο και όσοι το θέλουν αύριο…Φέρτε μαζί σας ιδέες προτάσεις και διάθεση για επικοινωνία..

Έχουμε φτάσει στο σημείο, να μας φοβίζει η σκέψη του να ζήσουμε με ανθρώπινους όρους και παράγοντες και η απόφαση για κάτι ΝΕΟ να μας τρομάζει…

Έχουμε φτάσει στο σημείο, τη ρουτίνα,τη μιζέρια,τη σαπίλα,τη συνήθεια να τις βάζουμε ψηλά στη λίστα των αναγκών μας και πλέον να είμαστε εθισμένοι από αυτές καθημερινά..

Έχουμε φτάσει στο σημείο, να βολευόμαστε, να υπακούμε και να συμβιβαζόμαστε στις σφαλιάρες που κάποιοι μας ρίχνουν καθημερινά…

Εμείς πιστεύουμε οτι ξεκινώντας ένας, ξεκινάνε και άλλοι πέντε μαζί του σε τέτοια εγχειρήματα..οτι μια ομάδα με δεδομένα τις ανθρώπινες αξίες δεν αποτυγχάνει πουθενά..οτι σε όλους μας αξίζει μια ευκαιρία να παλέψουμε και να πετύχουμε κάτι αρκεί να μην νιώθουμε οτι παλέυει ο καθένας μόνος του στη μάχη για επιβίωση…

Είμαστε πολλοί και αξίζει …σαπίλα τέλος!!!

Ομάδα νέων για σχέδιο αποκέντρωσης Α’


Πηγή: indymedia

This entry was posted in Ελλάδα, Ζωή, Κόσμος, Κινήματα - Ακτιβισμός, Πολιτισμός and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s